OM FRISTEREN CATERING:

La oss glede deg med noen

kulinariske godbiter!

Fristeren Catering er ett Catering firma som i tillegg driver kantina på Sparebanken Sør Arena.


Kantine:

Vi satser stort på bra mat til en billig penge! Alle hverdager serveres det varm og kald buffet fra kl. 11:00 - 13:00 på arenaen.

Det er også mulighet for kurs og konferanse-mat i våre lokaler. Spør oss gjerne om lunch-avtale for din bedrift!


Catering:

Catering er det vi driver mest med. Vi leverer alt fra tapas, koldtbord, skalldyrbord, supper, 3-retters, gryteretter, pastaretter, wraps, pastasalat, smøremat, snitter, desserter, vaffelrøre, fruktfat osv, osv.. Ta kontakt, så fikser vi det! ;)


Fristeren Catering AS:

Selskapet ble startet i 2018 av Henning Kristiansen og har siden den gang sammen med Tor André B. Fidjestad levert mat til alt og alle! Ettersom kundeporteføljen økte så vi oss nødt til å øke bemmanningen. Benthe Bakke Larsen ble ansatt i en 100% stilling som førstekokk. Benthe er en velkjent kokk i Kr.sand og beryktet for å være profesjonell, selvstending og ektremt faglig dyktig. Benthe har over 25 års erfaring innenfor fine-dining, kantine og catering. Tor André B. Fidjestad (innehaver) er en "potet" som elsker matlaging, catering, arbeidstrening og er alltid klar for nye utfordringer! Tor André har erfaring med catering, kantinedrift og digital markedsføring for Norges største stuedentkantine (14.000 studenter). Vi har også flere hjelpere og samarbeidspartnere. Alle i "Fristeren-teamet" elsker vi det vi driver med og med så mye positive anmeldelser i brevform, sosiale medier (google, facebook, osv..) pluss muntlige tilbakemeldinger blir vi bare mer og mer motiverte for hver dag som går! Vi har til nå kunne blidgjøre tusenvis av kunder og gleder oss til å fortsette med det i tiden som kommer! :)


Samfunnsansvar!

Våre hjerter brenner for å hjelpe de som har noen hull i cv-en eller rett og slett trenger en ny start! Vi mener alle kan bidra og at alle fortjener en ny sjanse. Derfor driver vi også med arbeidstrening via Nav, Varodd o.l. En av våre fast ansatte er 100% blind men er en fantastisk resurs for oss i Fristeren. 

 

Spons med mening!

Samfunnsansvar er en viktig sak for oss! Derfor er vi også hovedsponsor av IK Start sitt gatelag. 

Se LINK for en hyggelig sak om vårt engasjement gatelaget:) I tillegg til å være hovedsponsor for gatelaget er vi også platinumsponsor for IK Start og spillersponsor for Mathias Grundekjern i A-stallen.


FELLESSKAP LIDENSKAP ØYEBLIKK YDMYKHET

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste... Derfor sponser vi i tillegg til Start også Fløy. Hvis du har sett draktene til Fløy har du kanskje lagt merke til vår logo på baksiden (eller "Styggen på ryggen" som Rægestimen så fint kalte oss ;). 


Spons med mening :)

Har du/dere ett godt formål hvor du mener vi kan hjelpe til.. Ta kontakt!

Ting vi har sponset/reklamert på er: IK Start sitt gatelag, Radio Metro, Sound of happiness, StartEnPod, Kirkelig Fellesråd, Fløy, IK Start, Just Padel, Randesund Idrettslag, Randesund Misjonskirke, Randesund idrettslag, Vågsbygd svømmeklubb, Salem Lund, Omsorg for alle, Flekkerøyhallen, Båtforeningen på Flekkerøy og mange flere! :)

 

Ta kontakt så skreddersyr vi festmaten til byens beste pris!

bake loff hylle
kk bg HS
pin tortilla de