Om Fristeren

OM FRISTEREN CATERING:

La oss glede deg med noen

kulinariske godbiter!

Fristeren Catering er ett Catering firma som i tillegg driver kantina på Sparebanken Sør Arena.


Kantine:

Vi satser stort på bra mat til en billig penge! Alle hverdager serveres det varm og kald buffet fra kl. 11:00 - 13:00 på arenaen.

Det er også mulighet for kurs og konferanse-mat i våre lokaler. Spør oss gjerne om lunch-avtale for din bedrift!


Catering:

Catering er det vi driver mest med. Vi leverer alt fra tapas, koldtbord, skalldyrbord, supper, 3-retters, gryteretter, pastaretter, wraps, pastasalat, smøremat, snitter, desserter, vaffelrøre, fruktfat osv, osv.. Ta kontakt, så fikser vi det! ;)


Fristeren Catering eies og drives av Henning Kristiansen og Tor André B. Fidjestad.

Selskapet ble startet i 2018 av Henning der Tor André ble booket til å utføre den grafiske profilen til selskapet. Henning drev selskapet første året som ett enkeltpersonsforetak med Tor André som ansatt. Fristeren Catering AS ble stiftet i 2019 hvor Henning og Tor André eier 50% hver. Henning og Tor André har tidligere jobbet sammen på Varodd AS. Henning har over 20 års erfaring som profesjonell kokk, hvor erfaringen strekker seg fra kantine, hotell og restaurant til store banketter med opptil 1500 gjester. Tor André har mange års erfaring i fra Norges største studentkantine på UiA (14.000 studenter) som også er kåret til Norges beste studentkantine fra 17 år på rad! Siden Fristeren er i vekst ble Benthe B. Larsen ansatt i en 100% stilling som kokk så vi sammen kan blidgjøre enda flere kunder! Benthe er sykt flink og har laaaang erfaring (feks 20 år på Klubben) og er ett fantastisk tilskudd i familien. Fristeren Catering AS består pr. dags dato av 8 ansatte (3 fulltid og 5 deltid). Vi er i vekst og er stadig klare for nye utfordringer! Ta kontakt om du/dere mener vi skal få til noe sammen! ;)

Samfunnsansvar!

Våre hjerter brenner for å hjelpe de som har noen hull i cv-en eller rett og slett trenger en ny start! Vi mener alle kan bidra og at alle fortjener en ny sjanse. Derfor driver vi også med arbeidstrening via Nav, Varodd o.l. En av våre fast ansatte er 100% blind men er en fantastisk resurs for oss i Fristeren. 

 

Spons med mening!

Samfunnsansvar er en viktig sak for oss! Derfor er vi også hovedsponsor av IK Start sitt gatelag. 

Se LINK for en hyggelig sak om vårt engasjement gatelaget:) I tillegg til å være hovedsponsor for gatelaget er vi også sølvsponsor for IK Start og spillersponsor for Mathias Grundekjern i A-stallen.


FELLESSKAP LIDENSKAP ØYEBLIKK YDMYKHET

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste... Derfor sponser vi i tillegg til Start også Fløy. Hvis du har sett draktene til Fløy har du kanskje lagt merke til vår logo på baksiden (eller "Styggen på ryggen" som Rægestimen så fint kalte oss ;). 


altså.. Spons med mening!

Har du/dere ett godt formål hvor du mener vi kan hjelpe til.. Ta kontakt!

Ting vi har sponset/reklamert på er: Start sitt gatelag, Radio Metro, StartEnPod, Fløy, IK Start, Just Padel, Randesund Idrettslag, Randesund Misjonskirke, Salem Lund, Omsorg for alle, Flekkerøyhallen, Båtforeningen på Flekkerøy og mange flere! :)

 

Ta kontakt så skreddersyr vi festmaten til byens beste pris!

bake loff hylle
kk bg HS
pin tortilla de